AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sorular sormak

Kahve falında birine sorular sormak

Kahve falında birine sorular sormak başarılarının hiç eksilmeyeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, alım zorluğu yaşamayacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birine sorular sormak gördüyseniz:

  • Bırakın kimse müdahale etmeden herkes kendi işini yapsın.

Kahve falında birine sorular sormak özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında hocaya soru sormak umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında imama soru sormak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında alime soru sormak yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, keyifli sohbetler edeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş birine soru sormak bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına alamet eder.

Kahve falında soru sorduğunu görmek isyan edeceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok soru sormak hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cine soru sormak yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir