AnaSayfa / Genel / Kahve falında korktuğunu hissetmek

Kahve falında korktuğunu hissetmek

Kahve falında korktuğunu hissetmek kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya alamet eder.

Kahve falında korktuğunu hissetmek gördüyseniz:

  • İki farklı konuda tereddütte kalabilirsiniz.

Kahve falında korktuğunu hissetmek maddi varlığının çoğalacağına, hayallerinin de yarım kalacağına işarettir.

Kahve falında kaplumbağadan korktuğunu görmek yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cinlerden korktuğunu görmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, külfetinin ve yükünün artacağına tabir olunur.

Kahve falında kor ateş tutmak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına işarettir.

Kahve falında mezarlıkta korktuğunu görmek rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına yorulur.

Kahve falında denizden korktuğunu görmek zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında köpekten korkmamak askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına alamet eder.

Kahve falında birinden korkarak kaçmak fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, kazançlı bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir