AnaSayfa / Genel / Kahve falında cinayete karışmak

Kahve falında cinayete karışmak

Kahve falında cinayete karışmak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, temize çıkacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında cinayete karışmak gördüyseniz:

  • Bir süredir havada kalmış işlerin, konuların veya çözümlenmemiş problemlerin ayağı yere basmaya başlıyor.

Kahve falında cinayete karışmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına tabir olunur.

Kahve falında cinlere karışmak geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında soyguna karışmak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, şansının her zaman yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavgaya karışmak akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine inanılır.

Kahve falında kazaya karışmak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine delalettir.

Kahve falında kırklara karışmak sabırla hayatına devam edeceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine işarettir.

Kahve falında kalabalığa karışmak evlat sahibi olunacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üç harflilere karışmak eski bir hastalığın nüksedeceğine, büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir