AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın küpü bulmak

Kahve falında altın küpü bulmak

Kahve falında altın küpü bulmak cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, sorunları başarıyla çözmeye, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında altın küpü bulmak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyun.

Kahve falında altın küp bulmak zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına rivayet eder.

Kahve falında küpün içinde altın bulmak umduğunu bulamayacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine delalettir.

Kahve falında küp altın bulmak kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın dolu küp bulmak başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küpte altın bulmak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında altın küpü bulmak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, yeni bir eve taşınacağına inanılır.

Kahve falında bir küp altın bulmak işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında küple altın bulmak diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir