AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzının çarpıldığını görmek

Kahve falında ağzının çarpıldığını görmek

Kahve falında ağzının çarpıldığını görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına delalettir.

Kahve falında ağzının çarpıldığını gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız sizi mutlu eden kişiler, yerler veya olaylarla aranıza girebilir.

Kahve falında ağzının çarpıldığını görmek hanesine bolluk geleceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında çarpıldığını görmek evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yün çarpıldığını görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına işaret eder.

Kahve falında elektrik çarpıldığını görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, yeni başlangıçların yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elektriğe çarpılmak elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cine çarpılmak böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabasına çarpıldığını görmek borçlarının azalacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin çarpıldığını görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir