AnaSayfa / Genel / Kahve falında çin seddi görmek

Kahve falında çin seddi görmek

Kahve falında çin seddi görmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında çin seddi gördüyseniz:

  • yeniliklerle birlikte kendinize oldukça hızlı bir yol seçmeyi planlıyorsunuz.

Kahve falında uyku seti görmek borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dizi seti görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına inanılır.

Kahve falında altın set takımı görmek borçlarını ödeyeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işarettir.

Kahve falında pırlanta set görmek iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına işarettir.

Kahve falında set görmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaşık seti görmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında altın set görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında set altın görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir