AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırlanta set görmek

Kahve falında pırlanta set görmek

Kahve falında pırlanta set görmek yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, kırılan kalbin onarılacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine delalet eder.

Kahve falında pırlanta set gördüyseniz:

  • Özel hayatınızla ilgili konuları dikkatle ele almanızda fayda var.

Kahve falında pırlanta set görmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına delalettir.

Kahve falında film setinde olmak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında dikiş seti görmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında takı seti hediye almak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında altın set görmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, büyüleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında takı seti bulmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın set takmak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında set takımı görmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir