AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın set görmek

Kahve falında altın set görmek

Kahve falında altın set görmek ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, işsiz kalmaya, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine yorulur.

Kahve falında altın set gördüyseniz:

  • İş hayatınızda biraz ihtiyatlı davranmalısınız.

Kahve falında altın takı seti takmak hayaller kurulacağına, tüm özlemini gidereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın set takımı görmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında altın takı seti görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine rivayet eder.

Kahve falında altın set takmak moral bulacağına, hafifleyeceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında set altın görmek zor zamanların sona ereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında altın set görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çatal kaşık bıçak seti görmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında takı seti bulmak başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir