AnaSayfa / Genel / Kahve falında uyku seti görmek

Kahve falında uyku seti görmek

Kahve falında uyku seti görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, yaşam standartlarının da yükseleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uyku seti gördüyseniz:

  • Sizi rekabet ortamına sokmak isteyen kişiler var.

Kahve falında uyku seti görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında çok uykusu gelmek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında uyku uyumak zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, kazancının günden güne düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uykudan uyanamamak maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında uykuda ölmek garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok uykulu olmak kalp kıracağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine inanılır.

Kahve falında uykuda ağlamak işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, kazancının çok daha fazla olacağına delalet eder.

Kahve falında birini uykudan uyandırmak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir