AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın set takımı görmek

Kahve falında altın set takımı görmek

Kahve falında altın set takımı görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında altın set takımı gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da iyi niyetinizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında altın set takımı görmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına alamet eder.

Kahve falında set takımı görmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında set takımı takmak sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına alamet eder.

Kahve falında altın set görmek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına tabir olunur.

Kahve falında altın takı seti görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın set takmak dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın takı seti takmak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında set altın görmek çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir