AnaSayfa / Genel / Kahve falında set görmek

Kahve falında set görmek

Kahve falında set görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında set gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya sosyal yaşamınızda imajınız güçleniyor, çevrenin takdirini kazanmaya başlıyorsunuz.

Kahve falında çatal kaşık bıçak seti görmek borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında film setinde olmak elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine işaret eder.

Kahve falında kaşık seti görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine tabir olunur.

Kahve falında takı seti hediye almak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işaret eder.

Kahve falında takı seti görmek yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında takı seti bulmak kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine tabir olunur.

Kahve falında film seti görmek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın set takmak maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir