AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaşık seti görmek

Kahve falında kaşık seti görmek

Kahve falında kaşık seti görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine alamet eder.

Kahve falında kaşık seti gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, işinizi veya sosyal toplumdaki yerinizi ilgilendiren konularda bir ilerleme kaydetmek üzeresiniz.

Kahve falında çatal kaşık bıçak seti görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatal kaşık seti görmek huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaşık seti görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine delalettir.

Kahve falında set takımı takmak moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında tencere seti görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına inanılır.

Kahve falında kolye seti görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, imkânlarının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında uyku seti görmek gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine rivayet eder.

Kahve falında takı seti bulmak elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir