AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kolye zinciri görmek

Kahve falında altın kolye zinciri görmek

Kahve falında altın kolye zinciri görmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, birçok iş teklifi alınacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın kolye zinciri gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin kaba saba davranışları yüzünden aşırı sinirlenmeniz mümkündür.

Kahve falında altın zincir kolye görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın kolye zinciri görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın zincir kolye bulmak kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında altın zincirli kolye görmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boynunda zincir kolye görmek hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında zincir kolye takmak yaşanan üzüntülerin son bulacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında zincir kolye görmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, helal rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolye zinciri görmek işlerinin yarıda kalacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir