AnaSayfa / Genel / Kahve falında biber çimi görmek

Kahve falında biber çimi görmek

Kahve falında biber çimi görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, hızlanacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına delalettir.

Kahve falında biber çimi gördüyseniz:

  • Para konusunda anlamsız yere para harcıyorsunuz.

Kahve falında biber çimi görmek düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kazancının ilk önce azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimlerde koşmak kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına yorulur.

Kahve falında çimem görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çim yolmak çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik çim görmek zararını tamamen kapatacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında çimlenmiş tohum görmek fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşeren çim görmek kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında çim koparmak yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir