AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimlenmiş patates görmek

Kahve falında çimlenmiş patates görmek

Kahve falında çimlenmiş patates görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çimlenmiş patates gördüyseniz:

  • Kişiselleştirmemekte fayda var.

Kahve falında çimlenmiş patates görmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil çim saha görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil çim alan görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine yorulur.

Kahve falında çimlere oturmak yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında çimlerde uzanmak yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeye çim ekmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimlerde oturmak hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yapay çim görmek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, malının ve parasının çoğalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir