AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimento atmak

Kahve falında çimento atmak

Kahve falında çimento atmak uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, hayat daha olumlu bakılacağına, elini eteğini hayattan çekeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çimento atmak gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatmaya, engellemeye ya da işinizi zorlaştırmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında çimento atmak üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, rahatsızlık vereceğine yorulur.

Kahve falında çimento ve kum görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına delalettir.

Kahve falında çimentoya batmak art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çimento harç görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, başarıya ulaşacağına yorulur.

Kahve falında çimento tozu görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kum ve çimento görmek başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çimento karıştırmak yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çimento karmak askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir