AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimene atlamak

Kahve falında çimene atlamak

Kahve falında çimene atlamak onun mutlu olmasına vesile olacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya yorulmaktadır.

Kahve falında çimene atlamak gördüyseniz:

  • Şimdi doğru anlayıp anlamadıklarını merak ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında çimene atlamak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına inanılır.

Kahve falında çimenlere atlamak yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında çimenlerde uzanmak endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına delalettir.

Kahve falında çimende yuvarlanmak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, sorunsuz geçeceğine alamet eder.

Kahve falında çimen lekesi görmek hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında çimende yatmak bir süre bu duruma çare bulamayacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında uzun çimenler görmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dağda çimen görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir