AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimen üzerinde oturmak

Kahve falında çimen üzerinde oturmak

Kahve falında çimen üzerinde oturmak hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, onun zamanını çalacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, ilerleyemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çimen üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • Başarılarınızla da kendinizi çevrenize karşı kanıtladığınızı düşünebilirsiniz.

Kahve falında çimenlikte oturmak elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına delalet eder.

Kahve falında çimen üzerinde oturmak atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil çimene oturmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çimene oturmak kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına inanılır.

Kahve falında yeşil çayır çimen görmek başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çimene atlamak büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çimen yeşillik görmek ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çimenlikte gezmek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir