AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimen ekmek

Kahve falında çimen ekmek

Kahve falında çimen ekmek varolan sorunlarının sona ereceğine, bol muhabbette olacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, fal sahibinin şansının açılacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında çimen ekmek gördüyseniz:

  • Daha hassas olmakta fayda var.

Kahve falında çimen ekmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında çimende oynamak hem de hayat standartlarının yükseleceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil çimen koparmak kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, böylece hayırlı bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimenler içinde görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında çimenli tarla görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında sulu çimen görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine alamet eder.

Kahve falında çimen yeşillik görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çimen üstünde namaz kılmak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir