AnaSayfa / Genel / Kahve falında ciltte yara görmek

Kahve falında ciltte yara görmek

Kahve falında ciltte yara görmek elinin kolunun bağlanacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ciltte yara gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden en verimli şekilde faydalanmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında ciltte yara görmek kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cildinde yara görmek malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cilt kanseri olduğunu görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, moralinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cildinin karardığını görmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ciltte leke görmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cilt bakımı görmek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında pürüzsüz cilt görmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cilt maskesi görmek her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir