AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilli kadın görmek

Kahve falında çilli kadın görmek

Kahve falında çilli kadın görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çilli kadın gördüyseniz:

  • Fark yaratma şansınız var.

Kahve falında çilli kadın görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücutta çil görmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde çiller görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında çilli horoz görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Kahve falında tansu çilleri görmek rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini çilli görmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kendi yüzünü çilli görmek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çilli olduğunu görmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir