AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek ve muz görmek

Kahve falında çilek ve muz görmek

Kahve falında çilek ve muz görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, ilerleyeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çilek ve muz gördüyseniz:

  • Kendinizi sonuca ulaşmış sayarsanız herşey birden bire ters dönebilir.

Kahve falında muz çilek görmek atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında muz ve çilek görmek onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, işlerine dört elle sarılacağına yorulur.

Kahve falında çilek ve muz görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında muz ve muz ağacı görmek mal ve mülk sahibi olacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elma ve muz görmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, imkânlarının azalacağına inanılır.

Kahve falında muz ikram etmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine delalettir.

Kahve falında muz taşımak çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde muz görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir