AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek ekmek

Kahve falında çilek ekmek

Kahve falında çilek ekmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, hasta ise daha kötüye gideceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, itibarını zedeleyeceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, iyilik ve güzellik bulacağına yorulur.

Kahve falında çilek ekmek gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerin, romantik gelişmelerin veya yeni aşkların ön plana çıktığı bir aya başlıyorsunuz.

Kahve falında çilek ekmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çilek lekesi görmek ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çilek yedirmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çilek ektiğini görmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bozuk çilek görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çilekli yoğurt yemek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çilek satmak kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına çilek vermek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir