AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek çitlemek

Kahve falında çilek çitlemek

Kahve falında çilek çitlemek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında çilek çitlemek gördüyseniz:

  • Birkaç işi birarada yapmak zorunda da kalabilirsiniz.

Kahve falında çilek çitlemek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, büyük aksilikler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ayçekirdeği çitlemek bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprakta çilek görmek eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çilek tohumu görmek yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş çilek görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çilek yemek toplamak işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, canının ve malının garantide olacağına işarettir.

Kahve falında meyve çilek görmek iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında dağ çilek görmek pişman olacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir