AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayçekirdeği çitlemek

Kahve falında ayçekirdeği çitlemek

Kahve falında ayçekirdeği çitlemek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, terslik yaşayacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, canın derdine düşeceğine, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına işaret eder.

Kahve falında ayçekirdeği çitlemek gördüyseniz:

  • Koşullar partnerimizle, iş birliği içinde olduğumuz kişilerle veya ortaklarımızla iyi geçinmemiz gerektiğine işaret ediyor.

Kahve falında ayçekirdeği çitlemek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, aile hayatında sevinileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çilek çitlemek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, bunalıma gireceğine delalet eder.

Kahve falında ay yıldız bayrak görmek işlerin büyük kazanç getireceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine alamet eder.

Kahve falında ay yıldız bir arada görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ay tutulması izlemek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında ay yıldız güneş görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine yorulur.

Kahve falında ay batması görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine yorulur.

Kahve falında üç ay görmek maddi gücünün de daimi olacağına, işlerin artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir