AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve çilek görmek

Kahve falında meyve çilek görmek

Kahve falında meyve çilek görmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, büyük bir işin sahibi olacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına delalettir.

Kahve falında meyve çilek gördüyseniz:

  • Sizi tartışmaya çeken kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında altın çilek meyvesi görmek iyilik görüleceğine, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına inanılır.

Kahve falında meyve çilek görmek istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında çilek temizlemek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, hayır getirecek işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında kurtlu çilek görmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taze çilek görmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, ettikleri duanın kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında çilek satın almak gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine inanılır.

Kahve falında çilekli pasta yediğini görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında çilek koklamak sürekli ağlamaklı olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir