AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek tohumu görmek

Kahve falında çilek tohumu görmek

Kahve falında çilek tohumu görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, eğlence ve renk geleceğine, her şeyin yenileceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında çilek tohumu gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.Görünüşe göre işinizle ilgili konulan halletmede biraz sıkıntılar yaşayacaksınız.

Kahve falında çilek tohumu görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında reyhan tohumu görmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında domates tohumu ekmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında hurma tohumu görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında ıspanak tohumu görmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiçek tohumu toplamak çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına alamet eder.

Kahve falında birinden tohum almak üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlaya tohum ekildiğini görmek hem amaçlarına nail olamayacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir