AnaSayfa / Genel / Kahve falında çilek ayıklamak

Kahve falında çilek ayıklamak

Kahve falında çilek ayıklamak maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, işlerin artacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çilek ayıklamak gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstermek için biraz daha beklemelisiniz.

Kahve falında çilek ayıklamak geçim derdi yaşamayacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafada bit ayıklamak saygınlığına leke sürüleceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasından bit ayıklamak zenginlik ve bolluk içinde olacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafadan böcek ayıklamak kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçta sirke ayıklamak sırtındaki yükten kurtulacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç taşı ayıklamak anne baba duası alacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında midye ayıklamak parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pirinçten kurt ayıklamak arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir