AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinçten kurt ayıklamak

Kahve falında pirinçten kurt ayıklamak

Kahve falında pirinçten kurt ayıklamak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında pirinçten kurt ayıklamak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun canınızı sıkmış olan bir durumun intikamını alma fırsatıyla karşılaşacaksınız.

Kahve falında kurtlu pirinç ayıklamak yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında pirinçten kurt ayıklamak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında pirinç taşı ayıklamak her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında pirinçten taş ayıklamak endişelerin ve korkuların geçeceğine, saygın ve ünlü biri olacağına alamet eder.

Kahve falında saçtan kurt ayıklamak çok büyük işlere adın yazdıracağına, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kurtçuk ayıklamak tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, insanlara iş öğreteceğine alamet eder.

Kahve falında kurt ayıklamak adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pirincin kurtlandığını görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir