AnaSayfa / Genel / Kahve falında midye ayıklamak

Kahve falında midye ayıklamak

Kahve falında midye ayıklamak onları kendi gözünden bile sakınacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına delalet eder.

Kahve falında midye ayıklamak gördüyseniz:

  • Bazı konulara gönüllü olmadan önce düşünmekte fayda var.

Kahve falında midye ayıklamak yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında midye satmak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında midye satın almak yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, işlerdeki karın artacağına yorulur.

Kahve falında midyeden inci çıktığını görmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına delalettir.

Kahve falında renkli midye görmek hasta olanlar için şifa bulmaya, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında midye ve inci görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına alamet eder.

Kahve falında midye bulmak mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine alamet eder.

Kahve falında ölü midye görmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir