AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi sütü içmek

Kahve falında keçi sütü içmek

Kahve falında keçi sütü içmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kazancının daha da artacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına, kötü günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında keçi sütü içmek gördüyseniz:

  • Maddi olarak değerli bir şansı kullanabilirsiniz.

Kahve falında keçiden süt içmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keçi sütü içmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında keçi sütü sağdığını görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keçi sütü görmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında süt veren keçi görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında keçiden süt sağmak tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında süt keçisi görmek işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keçi sütü almak maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir