AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın sütünü içmek

Kahve falında atın sütünü içmek

Kahve falında atın sütünü içmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında atın sütünü içmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin kaba saba davranışları yüzünden aşırı sinirlenmeniz mümkündür.

Kahve falında atın sütünü içmek kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk süt içmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Kahve falında tavşan sütü içmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında göğsünden akan sütü içmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, ele geçen kazancın artacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek sütü içmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın sütü içmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında süt içmek ve içirmek hep dinç ve genç kalacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ılık süt içmek çevreye karşı itibarın artacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir