AnaSayfa / Genel / Kahve falında findikli lokum yemek

Kahve falında findikli lokum yemek

Kahve falında findikli lokum yemek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, mevkilerinin yüksek olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında findikli lokum yemek gördüyseniz:

  • Zekanızın çok iyi derecede çalışması sizi hırslı bir yapıdan uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir.

Kahve falında lokum şekeri yemek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi lokum yemek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine yorulur.

Kahve falında oruçlu iken lokum yemek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına yorulur.

Kahve falında pembe lokum yemek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lokum almak ve yemek rahatlık içinde yaşayacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına inanılır.

Kahve falında küçük lokum yemek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına inanılır.

Kahve falında tatlı lokum yemek işinde verimsiz olacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına rivayet eder.

Kahve falında çikolatalı lokum yemek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, gerekirse özür dileneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir