AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil lokum yemek

Kahve falında yeşil lokum yemek

Kahve falında yeşil lokum yemek rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kırgınlıklar yaşanacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında yeşil lokum yemek gördüyseniz:

  • Artistik açıdan gelişmenizi veya bir amacınıza ulaşmanızı sağlayacak belli bir plan ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında yeşil lokum yemek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil lokum görmek sağlığın günden güne iyiye gideceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil renkli lokum görmek kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında lokum çikolata yemek mutluluğunun katlanacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tatlı lokum yemek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lokum yemek kişinin esenlik bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında camide lokum yemek sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında findikli lokum yemek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir