Kahve falında çiklak kadin görmek

Kahve falında çiklak kadin görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, yaşanan kötü anıların silineceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, doktordan doktora koşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiklak kadin gördüyseniz:

  • Keyifle olayları başlatabilirsiniz.

Kahve falında katlanmış çarşaf görmek pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörle yüksek katlara çıkmak çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, şansının kendisinden yana olacağına inanılır.

Kahve falında katlanmış yorgan görmek başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına delalet eder.

Kahve falında iki katlı beyaz ev görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında katlı ev görmek gamsız bir hayat süreceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında iki katlı otobüse binmek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kadin kadin öpmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek katlı apartman görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir