AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadin kadin öpmek

Kahve falında kadin kadin öpmek

Kahve falında kadin kadin öpmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında kadin kadin öpmek gördüyseniz:

  • Hareket arayışında olabilirsiniz.

Kahve falında kadin kadin öpmek işsizlerin iş sahibi olacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında katlanmış kağıt görmek karanlıkların aydınlanacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında bodrum katta oturmak mutlulukların yarım kalacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine delalettir.

Kahve falında kat kat yufka görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine işarettir.

Kahve falında çok katlı güzel ev görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine alamet eder.

Kahve falında çiklak kadin görmek hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına işaret eder.

Kahve falında yanik kadin görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek katlı bina görmek güzelliklerle dolacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir