AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki katlı beyaz ev görmek

Kahve falında iki katlı beyaz ev görmek

Kahve falında iki katlı beyaz ev görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında iki katlı beyaz ev gördüyseniz:

  • Haklarınız için savaşmanız gerekiyor.

Kahve falında iki katlı beyaz ev görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, malında azalmaya alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek katlı ev görmek kazancında bereketin artacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Kahve falında iki katlı ev yapmak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek katta ev almak sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında en üst kattan ev almak emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üç katlı ev almak zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine işarettir.

Kahve falında eve kat çıkmak devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki katlı bir ev görmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir