AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki katlı otobüse binmek

Kahve falında iki katlı otobüse binmek

Kahve falında iki katlı otobüse binmek durumunuzun iyileşeceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, gözyaşı döküleceğine, işlerinin sarpa saracağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Kahve falında iki katlı otobüse binmek gördüyseniz:

  • Bir kişinin güvenilirliği konusunda emin olmanıza ya da tamamen güveninizi kaybetmenize neden olacak gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında çift katlı otobüse binmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iki katlı otobüse binmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, üzüntülerin sevince döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çift katlı otobüs görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, güllük gülistanlık olacağına rivayet eder.

Kahve falında iki katlı otobüs görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında otobüse binmek inmek kâbus gibi günlerin geleceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hızlı otobüse binmek mutluluğa giden yolu bulacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında otobüsün üstüne binmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşlarla otobüse binmek yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir