AnaSayfa / Genel / Kahve falında katlanmış çarşaf görmek

Kahve falında katlanmış çarşaf görmek

Kahve falında katlanmış çarşaf görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında katlanmış çarşaf gördüyseniz:

  • Pazarlıklar, tartışmalar, iş birlikleri veya ortak kaynak kullanımı gerektirecek konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında katlanmış çarşaf görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, çaresiz hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında esim baska kadinla görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasini baska kadinla görmek diplomalarının artacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında gelinlik kataloğu görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında katlanmış çorap görmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaddafiyi görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek katta olduğunu görmek yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında katlı pasta görmek bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir