AnaSayfa / Genel / Kahve falında çığlık attığını görmek

Kahve falında çığlık attığını görmek

Kahve falında çığlık attığını görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, masa başı bir işe girileceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, kasasının daha çok para dolacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında çığlık attığını gördüyseniz:

  • Gerçek hislerinizi göstermemeniz sizi tuhaf bir durumda bırakabilir.

Kahve falında çığlık attığını görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına inanılır.

Kahve falında çığlık atıp ağlamak işinin yoluna gireceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin çığlık attığını görmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında korkudan çığlık atmak bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan çığlığı duymak güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına alamet eder.

Kahve falında çığlıkla ağlamak daha fazla gelire kavuşacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine tabir olunur.

Kahve falında çığlık atmak sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında çığlık atarak uyanmak girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir