AnaSayfa / Genel / Kahve falında çığlıkla ağlamak

Kahve falında çığlıkla ağlamak

Kahve falında çığlıkla ağlamak çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, herkesi doğru yola çağıracağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, hatalarını fark edeceğine işarettir.

Kahve falında çığlıkla ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi kontrol etmeye veya durdurmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında çığlıkla ağlamak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çığlık atarak ağlamak herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çığlık atıp ağlamak aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına yorulur.

Kahve falında çığlık atarak uyanmak hayal kırıklığına uğratılacağına, fikirlerinin çatışacağına rivayet eder.

Kahve falında çığlık atamamak eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında korkup çığlık atmak üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, rakiplerin alt edileceğine alamet eder.

Kahve falında sessiz çığlık atmak yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insan çığlıkları duymak kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir