AnaSayfa / Genel / Kahve falında çığlık atıp ağlamak

Kahve falında çığlık atıp ağlamak

Kahve falında çığlık atıp ağlamak falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, başarılı bir kişi olunacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına tabir olunur.

Kahve falında çığlık atıp ağlamak gördüyseniz:

  • Değer verdiğiniz bir kişiyle ilgili yapacağınız bir yanlış size bazı bedeller ödetebilir.

Kahve falında çığlık atıp ağlamak yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, yeni bir çevre edinileceğine tabir olunur.

Kahve falında çığlıkla ağlamak sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına delalettir.

Kahve falında çığlık atarak ağlamak hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çığlık attığını görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında birinin çığlık attığını görmek yeniden can bulacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çığlık sesleri duymak böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında çığlık atan kadın görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çığlık atan görmek kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir