AnaSayfa / Genel / Kahve falında çığlık atarak uyanmak

Kahve falında çığlık atarak uyanmak

Kahve falında çığlık atarak uyanmak ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, gerekirse özür dileneceğine işarettir.

Kahve falında çığlık atarak uyanmak gördüyseniz:

  • Bir erkekseniz, erkeklerle yapılacak olan gurup aktivitelerine açıksınız.

Kahve falında çığlık atarak uyanmak kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine işarettir.

Kahve falında çığlık atarak ağlamak gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, başarısız ve mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında çığlık atan kadın görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine yorulur.

Kahve falında çığlık atamamak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çığlık atan görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çığlık sesi duymak bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında korkudan çığlık atmak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine delalettir.

Kahve falında korkup çığlık atmak çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir