AnaSayfa / Genel / Kahve falında çığlık atmak

Kahve falında çığlık atmak

Kahve falında çığlık atmak durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında çığlık atmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi istemediğiniz şeyler yapmaya zorlamasına izin vermeyin.

Kahve falında sevinç çığlığı atmak yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında bağırmak çığlık atmak hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında korkup çığlık atmak daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında korkudan çığlık atmak atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine işarettir.

Kahve falında çığlık atmak evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında sessiz çığlık atmak iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında çığlık atan görmek yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında çığlık atamamak elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir