AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin çığlık attığını görmek

Kahve falında birinin çığlık attığını görmek

Kahve falında birinin çığlık attığını görmek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin çığlık attığını gördüyseniz:

  • Evdeki problemlerin hızınızı kesmesine veya moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında çığlık atıp ağlamak güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çığlık attığını görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin çığlık attığını görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına işarettir.

Kahve falında çığlık atan kadın görmek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çığlık duymak yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çığlık atarak ağlamak rahat ve huzurlu olunacağına, karamsar ve umutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında sessiz çığlık atmak sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına inanılır.

Kahve falında çığlık atarak uyanmak kazancın daha da arttırılacağına, çok zor duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir