AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş ciğer yemek

Kahve falında pişmiş ciğer yemek

Kahve falında pişmiş ciğer yemek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında pişmiş ciğer yemek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden talepleri veya size sormak istediği sorularla sizin onlara sunabilecekleriniz arasında dağlar kadar fark olabilir.

Kahve falında pişmiş ciğer yemek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, maddi kayıpların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmemiş ciğer yemek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine delalettir.

Kahve falında pişmiş ciğer yediğini görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine yorulur.

Kahve falında pişmemiş ciğer görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş ciğer görmek az çalışarak çok gezeceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında ciğer kebabı yemek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine inanılır.

Kahve falında ciğer pişirip yemek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına işaret eder.

Kahve falında kendi ciğerini yemek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, hastalıklarının biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir