AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmemiş ciğer yemek

Kahve falında pişmemiş ciğer yemek

Kahve falında pişmemiş ciğer yemek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, güleceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, şerefli bir hayat süreceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında pişmemiş ciğer yemek gördüyseniz:

  • Sevdiğinize karşı olan anlayışlı tutumunuz, onu çok etkileleyecek.

Kahve falında pişmiş ciğer yemek şansın her zaman kişiden yana olacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmemiş ciğer yemek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında pişmemiş ciğer görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş ciğer görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş ciğer yediğini görmek edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında ciğ ciğer yemek sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve fal sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan ciğeri yemek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ciğer ekmek yemek parasının ve malının eksik kalmayacağına, geniş bir ev satın alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir