AnaSayfa / Genel / Kahve falında ciğerli pilav görmek

Kahve falında ciğerli pilav görmek

Kahve falında ciğerli pilav görmek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ciğerli pilav gördüyseniz:

  • Mükemmelliği karşı tarafı memnun etmeyi hedeflemelisiniz.

Kahve falında ciğerli pilav yemek yeni kişilerle tanışacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında ciğerli pilav görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ciğerinin çıktığını görmek bereketin ve verimin olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ciğer satın almak sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ciğer dürümü yemek ardından yeni bir iş bulunacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ciğerini kusmak mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında ciğer et görmek büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzu ciğeri görmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir