AnaSayfa / Genel / Kahve falında et ve ciğer görmek

Kahve falında et ve ciğer görmek

Kahve falında et ve ciğer görmek haram mala, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine, borçluysa borcunu ödeyeceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında et ve ciğer gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında ciğer et görmek malının artacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında et ciğer görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine yorulur.

Kahve falında et ciğer yemek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına alamet eder.

Kahve falında ciğer eti görmek eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında et ve ciğer görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, işlerinde kara geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ciğerli pilav yemek fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına delalettir.

Kahve falında ciğer yapmak dertlerin bölüşüleceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına rivayet eder.

Kahve falında arnavut ciğeri yemek kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, elinin dara düşmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir