AnaSayfa / Genel / Kahve falında ciğer kusmak

Kahve falında ciğer kusmak

Kahve falında ciğer kusmak aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, hayırlı kapılara ulaşacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında ciğer kusmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız sıkıntılar nedeniyle ortaya çıkan huysuz halinizi üzerinizden atın.

Kahve falında ciğerini kusmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ciğer kusmak geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ciğerlerini kusmak sağlığın günden güne iyiye gideceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ciğer parçası görmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına inanılır.

Kahve falında pişmemiş ciğer görmek gönlünün rahata ereceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine inanılır.

Kahve falında pişmiş ciğer yediğini görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına delalettir.

Kahve falında ciğer yedirmek zarar etme riskini en aza indireceğine, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan ciğeri yemek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir